Cum imi pot creste veniturile pana cand matusa cea bogata imi va lasa mostenire averea ei


Desi am o matusa bogata ce este si in varsta si mai si tine la mine, situatia mea financiara nu este atat de roz. Intr-adevar m-a asigurat ca odata cu raposarea ei, o parte din imensa ei avere imi va reveni. Insa, pana atunci nu vad nici un sfant de la ea, decat poate de Craciun, de Pasti si de ziua mea. Vrea sa ma invete sa fiu responsabila cu banii mei.

Job am ceva, dar normal ca nu-mi ajung banii. A trai pe picior mare in Franta este peste masura asteptarilor mele, caci cheltuielile sunt la fel de mari. Si mai am si o patima mare. Nu te gandi la jocuri de noroc sau colectionarea de mobile scumpe. Imi cam place sa cheltui banii pe carti(desi nu le citesc imediat si ajung sa stea pe rafturile bibliotecii mult si bine).

Si acum ca vine luna viitoare Black Friday 2017, mi-am pus in cap sa imi cumpar carti multe si la preturi bune online de pe site-urile din Romania. Insa, buba este ca sunt cu pusculita pe 0 iar banii pe care ii mai am fie se duc pe intretinere, fie pe cumparaturile saptamanale pentru casa.


Deci, ce pot sa fac ca sa imi cresc veniturile pana luna viitoare, cand va fi Vinerea Neagra? 

Pe matusa-mea nu ma pot baza ca a zis ca nu mai vad un sfant de la ea pana nu citesc tot ce am deja in casa. Si nici nu cred ca va da ortul popii pana atunci(desi, logic, nu-i doresc asta fiindca mi-e draga). Deci, mi-a ramas sa imi framant capul cu ce as putea face ca sa imi cresc venitul pentru a-mi lua cartile dorite. 

Si m-am gandit eu in felul urmator. 
  • Stiu ca unii dau meditatii in timpul lor liber, dar eu nu sunt studenta si nici nu sunt in Romania. 
  • Altii investesc in imobiliare, dar pentru asta trebuie sa ai bani mai intai si daca iti iese, iti vezi banii abia peste mult timp. Plus ca devine ca un fel de viciu de care nu te mai lasi. 
  • M-am gandit, evident, chiar sa scriu o carte, desi nici asta nu ar fi gata intr-o luna(logic), plus ca ar fi corecturile, cautatul de edituri interesate, punerea in vanzare si promovarea cartii. Ceea ce mi-ar lua foarte mult si nu as vedea nici un leut in mana cel putin pana la Black Friday-ul de anul viitor. Asta daca a mea cartea se va dovedi a fi profitabila. 

Deci, daca toate aceste variante nu au sansa de izbanda in situatia mea(pentru ca am nevoie de un credit pana la salariu), m-am gandit la un imprumut urgent pentru care victima ar fi unul dintre prietenii mei mai stabi. Insa si varianta asta am exclus-o pentru ca mi-ar incepe cu vaicarelile, cu cerutul banilor inca din prima saptamana de la imprumut si asa mai departe. 

Si totusi am gasit ...

3 metode prin care sa imi cresc rapid veniturile pana la finele lunii viitoare

1. Am blog - fac bani scriind articole sponsorizate pentru companii sau ma inscriu cu el pe platforme de advertoriale



Pentru asta ma voi promova nitel pe Facebook si Google +, voi specifica atuurile mele si experienta mea de lucru cu asta si voi trimite mostre cu scrierea mea celor interesati(asta asiduu cel putin o saptamana). Apoi, voi stabili niste preturi(nu foarte mari, ca de inceput) si voi incepe treaba in timpul meu liber, urmand ca pana la finele lunii viitoare sa adun o suma frumusica(macar 5 milioane de lei) pentru a-i sparge pe cartile ce mi le doresc. Ma va ajuta faptul ca nu ma aflu cu blogul la inceput, ci am ceva vreme de cand scriu pe el si am un ranking bun.

2. Ma pricep cu copiii - deci dau sfoara in tara ca voi face pe babysitter-ul



Imi plac copiii si ei(cred) pe mine. In Romania am mai stat cu prichindei si am si experienta din familie. Deci dau un anunt, vorbesc cu cunoscutii mei din zona de unde stau(si care au copii mici) si ma laud ca stiu ce si cum despre babysitting(nu ma laud degeaba doar ca sa-mi fac reclama). Aici totul se plateste pe ora. Fac un calcul rapid. Sa zicem ca stau cate 8 ore pe zi, de 2 x pe saptamana cu pustii, timp de o luna de zile, la 8 euro pe ora. 

Intr-o luna, pana la data Black Friday 2017, cand am eu nevoie de banuti, voi fi strans in jur de 20 de milioane(in lei romanesti), chiar mai mult decat as avea nevoie sa cumpar doar carti. Suna bine! Insa, fiindca socotelile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ, as fi fericita sa fac intr-o luna in plus chiar si 10 milioane de lei pentru ceea ce am eu nevoie. 

3. Fac un imprumut online urgent cu dobanda 0 - apelez la Telecredit.ro

Din fericire, am cercetat si piata online pentru cele mai bune credite pe care m-as putea baza pana la salariu si am descoperit creditul nebancar Telecredit. De ce este ok pentru mine(dar ar putea fi si pentru tine)? 



  • In perioada 1-31 octombrie, ma pot baza pe primul imprumut rapid cu costuri 0 de la Telecredit. In aceste cateva zile care au mai ramas pana la sfarsitul lunii, voi aplica pentru un credit fara costuri(ca sa profit de situatie) la ei, ca sa pun deoparte acesti bani pentru comanda dorita de carti in luna noiembrie. Este bine sa-ti faci socotelile din timp, ca sa iesi in avantaj. Desi salariul imi va veni la sfarsitul lunii acesteia, banii din imprumut ii voi pune deoparte ca sa ma asigur ca voi face cum am zis. Iar restituirea lor catre Telecredit o voi face peste o luna, adica exact cand imi vor intra banii de salariu pe luna noiembrie. Sah-Mat!
  • Serviciul acesta este disponibil online, deci il pot accesa si pot profita de el atat de pe laptop, cat si de pe telefon(instrumente de care nu ma lipsesc).
  • Este super simplu de accesat, indicand clar pasii pe care ii am de urmat(inclusiv crearea contului online).
  • Pentru suma maxima de care am eu nevoie(500 lei) nu voi avea de platit dobanda si nici comisioane ascunse sau garantii pentru returnarea banilor. Asta pentru ca se aplica dobanda 0 la primul imprumut, in perioada 1 - 31 octombrie, se intelege.
  • Pot alege si perioada imprumutului online urgent(pana la o luna de zile), numai bine pana la salariul de luna viitoare. 
  • Primesc banii fix in aceeasi zi daca mi se aproba imprumutul, imediat dupa confirmare. 
M-am scos. In felul asta nu va trebui sa apelez la prieteni bagaciosi si frustranti(care m-ar chestiona si pentru nevoia de a imprumuta 1 leu de la ei) si nici nu ar trebui sa platesc ceva dobanda sau sa dau garantii ca voi returna banii la timp. Oricum este vorba despre o suma modica de bani(500 de lei), pe care ii poti returna mult mai simplu spre deosebire de(sa zicem) suma de 20 de milioane de lei. 

In plus, am mai gasit un avantaj la imprumutul cu dobanda 0 de la Telecredit.ro. Daca se intampla sa nu pot rambursa creditul la timp, in perioada stabilita anterior, Telecredit imi ofera posibilitatea de refinantare. Adica, in caz de probleme(sa zicem ca nu mi-a intrat salariul la timp sau am avut nevoie de el in situatii medicale), pot contacta Telecredit cu cel putin 3 zile inainte de scadenta ca sa obtin o refinantare. Asta inseamna ca mai pot lungi perioada pana la care sa rambursez creditul, daca pana la data scadenta stabilita acum voi achita dobanda aferenta imprumutului initial.



Iar in caz invers, daca fac rost de banii de inapoiat la Telecredit mai devreme decat estimam, pot rambursa anticipat, ca sa scap de o grija. Fara taxe de rambursare anticipata sau costuri suplimentare. Mi se pare genial!

Cam la aceste 3 metode prin care sa imi cresc rapid veniturile pana la finele lunii viitoare mi-a zburat mintea. Si cred ca, cel putin prin imprumutul cu dobanda 0 de la Telecredit, voi avea sanse sa fac rost de bani pentru ce imi doresc. Ca in matusa cea bogata nu ma pot increde deocamdata!

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017.


Sursa foto: Telecredit.ro si galerie personala


Comentarii

Trimiteți un comentariu