Indraznim sa punem stampila la cale!

Ziua buna! 

In cadrul emisiunii de azi, avem ca subiect principal rolul unei stampile de birou in viata de zi cu zi.
Noi nu punem tara la cale. Noi punem stampila la cale! Tara are cine o conduce si guverna, dar stampila ba(uite ca mi-a iesit si rima). Avem si cativa invitati speciali care isi vor da cu parerea si care vor fi premiati la urma cu produse moderne Colop Romania.


Avand in vedere rolul tot mai mare al printului in viata noastra, ne-am gandit ca intrebuintarile stampilei obisnuite sunt minime si ... sa spunem sincer, destul de plictisitoare. Cred ca daca stampila ar fi om, ar avea o viata tare anosta si ar durea-o capul de cate ori ar fi data cu el de hartie. Asadar, o mana de creativi s-a gandit ca tare bine i-ar mai sta sa foloseasca si altor scopuri. Insa, care sunt acelea si cum anume se reflecta ele in obiceiurile noastre zilnice aflati mai departe.

Invitatii de azi de la "Dezbateri cool" sunt 5 tineri studenti, cu o imaginatie bogata si cu un punct de vedere bine sustinut. Ei sunt Maria, Sergiu, Mihai, Sara si Robert.


Hai sa vedem ce a raspuns fiecare la intrebarea "Cum ai folosi stampila proprie zilnic in viata ta pentru o personalizare aparte?"


Maria: 
Fiindca am stiut de la inceputul dezbaterii intrebarea zilei, am avut timp sa ma gandesc pana acum la ceva cu care in curand ma voi confrunta: nunta mea. Am corelat, asadar, uzul stampilei obisnuite intr-o situatie altfel fata de felul in care este ea intrebuintata de obicei, adica la semnarea de acte in mediul juridic sau la birou.  
Mai exact, mie mi-a venit ideea de a-mi folosi stampila personala pentru crearea invitatiilor de nunta.
Sursa foto: Pinterest

Mereu mi-am dorit sa imi organizez singura nunta(ei ... nu chiar singura, ci alaturi de logodnicul meu). Mi-ar placea tare mult ca personalitatea noastra sa se reflecte si in modul in care va fi nunta. De la flori, buchet, aranjamente si meniu, pana la invitatiile pentru prietenii nostri, totul ar trebui sa tina cont de o tema aleasa de noi. Asadar, voi crea invitatii handmade pe care le voi personaliza cu stampila de la Colop, imprimata la comanda cu numele noastre si data nuntii, intr-o inimioara rosie sau altceva dragut. 

 Sergiu:
Daca Maria a avut o idee oarecum romantica pentru utilizarea stampilei ca un fel de datiera, eu gandesc mai practic. In felul acesta, si sper sa nu fie ceva rasuflat sau cliseic, eu as folosi stampila personala pentru personalizarea cartilor mele de vizita. Asta pentru momentul in care voi avea propriul business. Cred ca ar fi tare cool sa ai propriile carti de vizita intr-un design atragator, unic, care sa te diferentieze fata de ceilalti. Pana la urma cartea de vizita te reprezinta peste tot ca om. Deci ...
Sursa: Colop.ro


Mihai:
Eu sunt mai artist de felul meu si am gandit ca stampilei i-ar sta bine ca instrument de creat arta. Cum? As lua toate stampilele si datierele de prin casa, de la birou de la parinti si pe cele ale fratilor mei mai mici si as crea un desen pictat cu ... tus. Tus de la stampila, se intelege! 
Sa zicem ca as avea ca tema la un seminar de desen crearea unui portret la alegere, al unui personaj favorit(fie in viata, fie ce nu mai exista, fie supranatural). As alege sa il desenez in creion pe Batman. Apoi i-as face conturul si as umple spatiile cu ajutorul fiecarei unelte de printat de pe birou.
Rezultatul ar arata cam ca in video-ul acesta:

Sursa video: YouTube(utilizator Fraffrog)


Sara: 
Eu sunt disperata dupa cartile mele ... dupa carti in general, se intelege. Iar cand vine vreun prieten, coleg sau ruda pe la mine si imi admira biblioteca, ma simt mandra. Insa, nu la fel de pozitiva sunt cand vine vorba despre a imprumuta carti. 
De aceea, m-am gandit la ceva extraordinar de cool pentru a face ca mereu sa-mi fie returnate cartile. As folosi stampila mea speciala de la Colop(text cu numele meu si data cand am imprumutat cartea, setat de fiecare data) pentru a-mi personaliza cartile de fiecare data cand le imprumut cuiva.
Sursa foto: Pinterest

Uite asa am grija ca ele sa revina la mine cat de curand, iar daca cineva se face ca a uitat de asta sau, mai rau, ca acea carte nu este a mea, i-as face o vizita si i-as cere-o aratandu-i pe pagina de introducere stampila mea personala. Asta va avea ca mesaj: "Este posesiunea mea, deci o vreau inapoi. Si nu ai cum sa imi demonstrezi tu contrariul!". 
Sper sa nu par agresiva la faza asta sau egoista, dar cand ceva e al meu, e al meu si ma enervez daca oamenii mint. :D

 Robert: 
A cazut la tanc intrebarea asta cool de azi! Eu studiez psihologia si fac si modul pedagogic la facultate. De aceea, mi s-a spus destul de des sa imi imaginez situatii in care ar trebui sa ma ocup de elevii dintr-o anumita clasa. Fiind vorba si de psihologie, as recurge la folosirea stampilei personale pentru aprobarea sau dezaprobarea temelor si a sarcinilor de lucru in general. 
Ce vreau sa spun este ca as avea la indemana nu o stampila Colop, ci doua astfel de produse de printat. Acestea ar trebui sa fie din gama celor ce pot fi personalizate cu modele si culori diferite de tus, pentru a face totul mai atractiv. Una ar avea ca text "Imi place!"(alaturi de degetul care da 'like'), pe cand cealalta ar avea ca text "Nu imi place!/Imi place mai putin!"(cu degetul care da dislike). 
Sursa foto: Pinterest

La asta din urma trebuie sa ma mai gandesc.  Acum, in cadrul fiecarei ore cu elevii as lua cu mine negresit aceste lucruri utile. Si pentru fiecare tema, sarcina de lucru, desen sau idee as pune stampila cu "Imi place!" daca mi se pare ok, geniala sau gandita bine. In schimb, pentru fiecare astfel de materiale ce nu mi se par bune, as aplica cealalta stampila cu "Nu imi place!/Imi place mai putin!". Aceste stampile ar tine locul notelor sau calificativelor ... 
Insa, normal, in catalog as trece tot note obisnuite, ca nu s-a inventat inca un alt sistem de notare.
..................................................................................................................................................................

Wow! Cate idei geniale si diferite avem aici. Nici una la fel si toate la fel de utile in viata de zi cu zi. Insa, desi toti ati fost pe masura intrebarii si veti fi premiati cu produse Colop Romania, pot spune ca anumite raspunsuri mi-au placut mai mult.

De exemplu, Mihai cu a lui schita in creion conturata cu ajutorul stampilelor diverse mi-a placut la nebunie. Si se pliaza perfect pe domeniul lui. Bravo, Mihai! De asemenea, apreciez foarte mult si ideea Sarei de a-si 'marca' cartile cu stampila personala. Cu siguranta asa nu vei mai avea probleme cu cei carora le imprumuti din biblioteca ta. Ce bine ar fi daca s-ar putea face ceva de genul si cu banii imprumutati, ca intr-un fel sau altul sa se intoarca inapoi la tine. :))

Genial, prieteni. Tema de azi a fost frumoasa iar raspunsurile voastre la fel de creative ca intotdeauna. M-ati inspirat in alegerile mele de zi cu zi. Si Colop va multumeste pentru ideile diversificate, drept pentru care acum veti fi recompensati ...

Acest articol a fost imaginat si scris pentru proba a VIII-a a competitiei SuperBlog 2017. 

Comentarii

  1. Foarte buna ideea cu stampilarea cartilor :x.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da. Eu as aplica-o, numai ca deocamdata nu ma pot plange de oameni prea multi care imi cer cu imprumut(distanta asta). :P

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu