Ranile adanci se vindeca mai usor cu muzica


Tresare si se trezeste din somn plangand. A fost doar un vis urat(sau mai bine zis cosmar). Langa ea este el, acelasi suflet dulce care i-a fost alaturi inca de cand a decis sa-si vindece ranile vechi. El ... si inca ceva. Muzica de calitate a facut-o sa vada viata iarasi in culori si nu doar in gri, cum ii era pana atunci.

Cu toate ca au trecut ani de cand si-a revenit si are sustinere permanenta, in somn inca este bantuita de cosmaruri si temeri grele. Chiar daca acum are parte de pasiune si iubire, a fost nevoie de luni bune de terapie muzicala, ca sa ajunga sa se faca bine si sa isi dea seama ca viata este cu totul altfel fata de cum o considera pana atunci.

Copilaria i-a fost neagra, adolescenta ii aminteste inca de batjocura colegilor iar tineretea ... 


Ei bine, tineretea inca si-o traieste si de data asta are speranta si o experienta de viata care o va calauzi bine de acum incolo. Mai ales de cand a realizat ca muzica ii trece prin vene ca un drog tare atunci cand o asculta. Tresare la orice sunet melodios si ii vibreaza inima cand asculta in casti, pe strada sau acasa, la munca sau cand alearga, playlistul ei preferat.




Din cauza copilariei nefericite, a lucrurilor pe care a trebuit sa le vada si sa le auda de la ceilalti, ea isi pierduse increderea in ea si se credea exact cum o vedeau ceilalti. Insa, cand l-a intalnit pe el si a primit sufletul lui pe tava, a gandit ca nu poate face la fel fara sa ii ofere un suflet la fel de pur si de luminos.

Asa i-a povestit toata experienta ei de viata si fricile pe care le avea inca. A decis ca trebuie sa faca curat in inima ei, in minte, si sa lase locul curat pentru experiente frumoase si care sa ii faca bine. A aflat ca muzica salveaza multa lume si a decis sa urmeze o terapie muzicala de calitate. El i-a fost alaturi si a insotit-o mereu la consultatii. Statea cu inima cat un purice si suferea cand o vedea pe ea plangand cand iesea din cabinet.

Ranile adanci se vindeca mai usor cu muzica


Insa, ea i-a explicat lui de ce plange. Muzica ascultata si linistea ce i-o oferea orice sunet de calitate dintr-o piesa tamaduitoare nu o facea neaparat sa planga de amaraciune. O facea sa verse lacrimi care o linisteau si o eliberau de tot ce avea negru in sufletul ei. Cu eleganta si rabdare, terapeutul ei ii adresa intrebari ce urmau sa defineasca muzica ce o va relaxa si o va face bine in sfarsit.

Ajuta foarte mult si calitatea aparaturii prin care era redata muzica vindecatoare. Asa se face ca ea, afland de la terapeut despre marca sistemului audio din cabinet, a decis sa isi cumpere cel putin o pereche de casti Edifier pentru sine. Astfel, terapia muzicala inceputa la cabinet, a continuat de fiecare data cand ea simtea neliniste si voia sa resimta pacea linistitoare.


Iar el, afland la randul lui despre eficienta muzicii ascultate in cabinet, a decis sa o ajute chiar si mai mult pe ea. Prin urmare, a montat in casuta lor un sistem de boxe Edifier cu un design minimalist, potrivit cu decorul. Acum, terapia prin muzica este la indemana amandurora. El a inteles lacrimile ei si incepe sa le vada din ce in ce mai rar. Cele de tristete sunt alungate si cele de bucurie si recunostinta se impletesc, luminandu-i sufletul odata ingrozit.


Acest articol este inspirat mai mult sau mai putin din viata reala si a fost scris pentru competitia SuperBlog 2017.

Sursa foto: edifier.com


Comentarii

Trimiteți un comentariu