Sunet excelent într-un ambalaj elegant


Muzica face parte din viața noastră. Muzica acționează câteodată ca o terapie pentru suflet.  Însă, muzica este și pasiune pentru unii. Pentru alții, în schimb, este un mod de viață; este o carieră.

Însă, pentru fiecare persoană, indiferent de felul în care se folosește de muzică, este important felul în care este redată aceasta și produsele audio folosite în viața de zi cu zi.

O piesă poate să fie frumoasă, însă odată ascultată la un set de boxe ieftine și neacordate, își pierde farmecul. Însă, în același timp, o piesă bună ascultată odată într-un concert poate să fie la fel de iubită după 'n' ascultări dacă dispui de un sistem de boxe performant, de o calitate audio premium.

Pentru orice plăcere a vieții ce implică muzica, fie acasă, fie la studio, fie într-un pub sau la un eveniment special, ai nevoie de sistemul de boxe S2000Pro de la Edifier 

  
Îți place să înregistrezi piese și să mixezi în timpul tău liber? Poate că nu dorești să devii un DJ de talie mondială, însă pentru petrecerile prietenilor tăi vrei să dai tot ce este mai bun din punct de vedere muzical. Iar sistemul de boxe S2000Pro de la Edifier oferă un sunet de calitate, alături de un design luxos care se potrivește în orice studio de muzică, alături de orice mixer de DJ preferat ai avea. 



  
Tot pentru plăcerea de a asculta muzică bună la o tehnologie performantă care să îți redea cu claritate sunetul, sistemul de boxe de la Edifier are difuzoare puternice cu o putere de 130 watt. În plus, atât pentru urechile tale, cât și pentru cele ale prietenilor tăi, atunci când organizezi o seară de petrecere și dorești să fie reușită, ai nevoie de un sistem audio care să redea o acustică optimă. Asta este posibil dacă îți vei procura produsul S2000Pro de la Edifier. De ce? Pentru că dispune de un bass de 5.5" cu diafragmă din aluminiu și un planar magnetic de ultimă generație.  
  
Află că boxele acestea dispun de multiple conexiuni. Ai la îndemână numeroase intrări: optic, coaxial, aux, balance și bluetooth, care îți vor folosi în nenumărate situații. Toate componentele sistemului audio S2000Pro Edifier sunt de o calitate superioară și prezintă o construcție robustă, care va rezista multă vreme în casa ta sau în studioul tău de muzică.  
  
De asemenea, sistemul audio are și 4 presetari: vocal, monitor, clasic și dinamic, în funcție de cum dorești să asculți muzică sau să redai anumite partituri pentru a auzi cum dau mai bine. Poți schimba sunetul redat de boxele Edifier la un simplu click de buton.

  •  Când îți dorești să asculți concerte live, alege varianta Vocal 
  •  Când asculți sau înregistrezi muzică electronică, alege varianta Monitor 
  •  Când muzica de pian îți unge sufletul, mai bine alegi varianta Clasic 
  •  Când dorești să urmărești filme cu un sunet excelent sau să joci jocuri interactive în rețea, alege varianta Dinamic 



Și dacă ții la fel de mult ca sistemul tău de boxe profesional să denote eleganță, atunci aspectul elegant și luxos oferit de finisajele de lemn te vor convinge de tot. Iar telecomanda care vine la pachet cu acesta face ca totul să fie setat mult mai simplu. Mai mult decât atât, ca să te orientezi ușor asupra modului pe care sunt setate boxele, alege diferite culori pentru afișajul variantelor de sunet enumerate mai sus.  
  
Nu este nevoie de prea multă vorbă aici. Indiferent de pasiuni, de locul în care stă sau de ceea ce muncește, orice persoană are nevoie de un sistem de boxe cu o tehnologie înaltă, care să redea sunetele ca și cum s-ar afla la cinematograf, la un concert sau într-un studio de înregistrat muzică.  

Viața este prea scurtă pentru a asculta muzica preferată la un sistem prost 

  
Încă un motiv pentru care să te bucuri de anii care ți-au mai rămas este muzica.  
  
Și de ce să nu poți asculta în fiecare zi playlistul tău favorit de la sistemul audio sau să urmărești fimele tale preferate cu sonor 3D datorită unui sistem de boxe profesional pentru care toată lumea va dori să-ți devină prietenă? Alege, așadar, să investești în produsul tehnologic S2000Pro de la Edifier care redă un sunet excelent și se prezintă sub forma unui ambalaj elegant și minimalist. 

Închipuie-ți cât de bine va da sistemul de boxe de la Edifier alături de plasma TV în livingul tău sau în biblioteca ta plină de cărți și elemente de decor dragi. Finisajul de lemn denotă eleganță și căldură în același timp. Sau, dacă vei alege să îți instalezi boxele în biroul de lucru, cu atât mai elegant va arăta pe o mobilă rafinată, din lemn masiv. Nu numai că îți vei impresiona colegii, clienții sau partenerii de afaceri, dar în timp ce vei lucra, vei putea asculta muzică clasică sau relaxantă care te va binedispune și te va energiza pentru toată ziua.  


  
E și mai grozav faptul ca poți cupla aceste boxe Edifier la diferitele gadgeturi de pe care vrei să asculți ceva la o calitate superioară. Așadar, te poți bucura de un sunet excelent atât de pe laptop sau calculator, cât și de pe tabletă sau smartphone.  
  
Te-ai convins de necesitatea sistemului audio S2000Pro în viața ta?  
Îl poți comanda chiar cum de pe site-ul magazinultau.ro la un preț la fel de bun ca și specificațiile sale.  
  
Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017. 

Sursa foto: edifier.com



Comentarii

Trimiteți un comentariu