De ce sa fii o Bigmama, cand poti fi cu usurinta o Hotmama?



Daca esti mama sau daca iti doresti sa devii mama, asta nu inseamna ca zilele tale au intrat in sac. In ceea ce priveste sexualitatea ta ma refer. Inca poti fi atractiva din punct de vedere fizic, pe cat esti de carismatica in mediul social. Pentru a fi o MILF(mama atractiva din punct de vedere fizic) sau cel putin o femeie cu copii care inca denota senzualitate si starneste atentia pe unde merge, totul sta in puterea ta si in felul in care te folosesti de atuurile tale intelectuale. Insa, si fizicul ajuta, evident.

Si felul in care te imbraci poate spune multe despre tine

Nu-i asa ca stii ca viata nu se termina dupa ce ai copii sau cand ramai insarcinata? Magazinul online dedicat femeilor insarcinate si mamelor Hotmama.ro este cel mai bun lucru inventat pentru tine. Daca vrei inca sa fii admirata si atragatoare pentru partenerul tau sau pentru tatal copilului tau, este suficient sa stii cum sa te prezinti. Doar nu doresti sa devii acea mama sleampata care nu se mai ingrijeste si se plange toata ziua de pofte si dureri.

Hainele de gravida nu trebuie sa fie plictisitoare si nici sa te faca sa arati respingator din cauza burtii mari si a tuturor membrelor umflate de pe urma sarcinii. Si hainele pentru sarcina pot avea stil si iti pot avantaja corpul frumos in aceasta perioada. Iar pentru proaspetele mamici, si hainele de alaptare sunt la fel de speciale si prezinta cele mai inedite functii pentru o mamica activa si care nu se sfieste sa alapteze in public, de exemplu.



Poti fi o Hotmama mereu, si atunci cand esti insarcinata, si atunci cand ai copii mici, dar chiar si atunci cand acestia sunt mai marisori. Stii filmul "Bad Moms"? Ei bine, parca le admiri asa un pic pe acele mame care nu se lasa speriate de greutati, care stiu cum sa se imbrace cu stil si stiu, de asemenea, sa se si distreze cand e cazul.

Poate ca mamele romance nu au fost niciodata preocupate de imaginea lor, pe cat au fost de ideea de a le fi bine pruncilor lor. Insa, poate ca nici nu au avut la dispozitie un ajutor prea mare in acest sens. Insa, acum ca exista magazinul online Hotmama.ro cu haine de alaptare si haine de gravide, romancele cu copii sau insarcinate isi pot da frau liber pentru a se imbraca cu mai multa consideratie in perioada sarcinii sau dupa nastere.

O admiri pe Ducesa de Cambridge care are un stil maternal super?

Sau pe alte vedete insarcinate ori cu copii? Nu conteaza ca ele sunt milionare sau ca au propriile case de moda. Si tu poti fi o mama atragatoare purtand creatii de cea mai buna calitate de la Hotmama.ro. In plus, odata cu versatilitatea pieselor vestimentare de pe site, vine si pretul foarte ok al acestora, impreuna cu livrarea gratuita la orice comanda facuta in acest magazin.

Iar pentru ca doresc sa ajut femeile din Romania sa puna mai mult accent pe felul in care arata si se imbraca in perioada sarcinii sau imediat dupa, am decis sa devin blogger ambasador pentru magazinul online Hotmama.ro. Imi place ceea ce ofera in materie de produse, imi place calitatea si stilul modern al hainelor, dar si principiile pe care se bazeaza acest brand de fashion. De aceea m-am hotarat sa promovez site-ul astfel incat sa ajut romancele sa iasa din plictis si sa devina mult mai preocupate de fizicul lor in perioada cea mai frumoasa din viata unei femei: sarcina. 



Femeile trebuie incurajate si laudate pentru rolul pe care il au in aceasta lume, un rol unic si special - cel de a da nastere generatiilor viitoare. De aceea, mai frumos decat sa le oferi haine minunate si de calitate care sa le redea increderea in ele si in farmecul lor, nu este nimic.

Asadar, pentru a promova Hotmama.ro am decis sa ma aliez cu cativa parteneri media care ar putea face mesajul acesta mult mai vizibil in Romania


  • Pe site-ul Comunicate de presa as alege sa fie lansat un comunicat cuprinzator in care sa se evidentieze rolul femeilor care doresc sa devina mame in Romania si importanta faptului ca ele sa se simta bine in pielea lor si in hainele pe care le poarta in perioada sarcinii si imediat urmatoare. Comunicat despre frumusetea si calitatea pieselor vestimentare pentru femei insarcinate de la Hotmama.ro
  • Pentru ca este un site adresat femeilor de orice varsta si cu orice ocupatie, feminist prin exceptie, as alege sa fie postate mai multe articole despre stiluri, tendinte si versatilitatea hainelor de gravida pe Mujer.ro. Aceste articole vor prezenta imagini si functii estetice, dar si trasaturi practice ale hainelor pentru maternitate Hotmama.ro
  • Pentru ca este canalul de televiziune al romanilor adevarati, as alege canalul TVR2 ca partener media care sa difuzeze in cadrul unor emisiuni speciale sau la stiri si in spoturi publicitare story-uri/vloguri ale bloggeritelor mame si mame in devenire. In aceste povesti inregistrate vloggeritele si bloggeritele din Romania cu o prezenta in online si influenceri pentru restul femeilor din tara vor adresa problema imbracamintii pentru gravide ce se gaseste atat de greu si in stiluri atat de limitate(plictisitoare chiar) pe plaiuri mioritice. De asemenea, tot ele vor prezenta noul magazin Hotmama.ro cu tinutele sale frumoase, confortabile si elegante, ce pot fi purtate la diverse evenimente sau acasa, la birou sau la cumparaturi, impreuna cu functiile lor minunate care ajuta mamele si gravidele sa se simta excelent in pielea lor si cu statutul special pe care il au.


In ceea ce priveste blogul meu, Oana M. Roman, as reda povesti, impresii si nemultumiri ale femeilor pe care le cunosc si se confrunta cu anumite probleme in ceea ce priveste perioada sarcinii si a alaptarii, dar si viziuni ale mele asupra ceea ce observ la femeile din jur din Romania. As specifica rolul unic al mamelor si as da de inteles ca acestea merita mai mult confort, calitate si haine frumoase pentru perioada maternitatii. Pana la urma exprim ceea ce mi-as dori si eu ca potentiala viitoare mamica. 

Cum sa nu intri in depresie uneori daca nimic nu te ajuta ca mama sa iti vezi statutul pe care il ai in lume?

Pentru asta, creatiile magazinului online Hotmama.ro aduc mai multe raze de lumina si glamour in viata unei mame si a unei mame in devenire. De ce sa fii o Bigmama, cand poti fi cu usurinta o Hotmama?

Articol scris pentru SuperBlog 2017.

Sursa foto: hotmama.ro




Comentarii

  1. Multumim foarte mult pentru articol si pentru ideile creative! Va invitam sa va bucurati de cele mai frumoase haine pentru gravide si pentru alaptare pe www.hotmama.ro Introduceti in cosul de cumparaturi codul "hotmama10" si o sa va bucurati de reduceri la finalizarea comenzii <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si eu pentru cuvintele frumoase! Si pentru codul de reducere! :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu