Make me happy again cu dulciurile de la Land of Treats



Cand spun America, ma gandesc la Hollywood, la cele mai cunoscute vedete din lume, la Walk of Fame, California cea insorita, Work & Travel sau New York. La panouri uriase cu cele mai sclipitoare si atragatoare reclame din lume. Imi mai trec prin minte nick-uri precum 'Tara tuturor posibilitatilor', 'Tara Fagaduintei' sau 'Make America Great Again'. Haha!

Insa, nu as putea sa ma gandesc la America(sau la State mai bine zis) fara sa imi proiectez ca prin vis afise in culori tari cu pin-up girls sexy ce au in mana diferite bunatati americane. Dar nu ma refer aici la mancarea de tip junk food. Am in fata ochilor bauturi americane precum Dr. Pepper, Coca Cola Cherry, Fanta de tot soiul si Route 66. Iar in ceea ce priveste dulciurile, parca vad fetele alea cu coafurile specifice si machiajul puternic ce ma indeamna seducator sa incerc american pancakes, unt de arahide si marshmallow american, jeleuri americane colorate si gumate sau batoane americane Hershey's, Butterfinger, Peeps sau cookies Chips Ahoy cu fulgi crocanti de ciocolata.



Sunt innebunita dupa ciocolata


Cand aud despre ea, imediat imi ciulesc urechile si caut sa vad cine o are, unde este si cum pot face rost de ea. Iar dulciurile din America nu se compara cu nimic altceva. Mai plini de imaginatie decat americanii atunci cand vine vorba despre lucruri dulci sau mixuri ciudate, dar gustoase, n-am pomenit. Dar bombonelele de ciocolata Kisses de la Hershey's chiar ca sunt ca niste saruturi dulci dupa care te topesti si pe care ai dori sa le primesti mereu.

Ma dau in vant dupa dulciuri asa cum unele se dau in vant dupa cumparaturi. Daca ar fi sa aleg intre dulce si mancare, as alege dulcele mereu. Daca ar trebui sa aleg intre a manca mereu ciocolata si a nu ma ingrasa niciodata, cred ca as alege tot gustul dulce al produselor de patiserie.



Dar pentru ca fantezia mea pentru dulciuri americane trebuie satisfacuta, stiu foarte bine si unde pot face o comanda uriasa de produse americane numai pentru poftele mele.

In magazinul online LandofTreats.ro am descoperit un rai al celor iubitori de dulce, sarat si bauturi cu arome diverse in stil american


Fondatorii acestui site minunat si-au dat seama ca nu doar americanilor le plac creatiile lor alimentare, ci si strainilor. Adica si romanilor ca mine si ca tine.

Cu valul tot mai mare de studenti care au plecat in SUA cu programe precum Work&Travel, tot mai multa lume a aflat, a gustat si s-a indragostit de dulciurile americane, de untul de arahide, de batoanele de cereale americane, de chipsurile lor cu gusturi stranii sau de sucurile carbogazoase cu arome atat de complexe. Si pentru ca Romania a aflat de bogatia asta a Americii, s-a mobilizat sa faca si la noi in tara posibila cumpararea de asemenea produse cu care americanii sunt atat de mandri.

Asa a fost creat magazinul online Land of Treats de unde poti comanda cele mai variate produse alimentare dulci sau sarate specifice SUA. Uite mai exact cu ce iti poti indulci ziua de la Land of Treats. O categorie variata de bauturi, dulce, sarat, mixuri si produse pentru mic dejun poate fi gasita pe site la preturi la fel de bune ca cele din America.



In plus, ai livrare gratuita pentru orice comanda de peste 250 de lei. Si pentru ca vei gasi pe site cele mai faine produse pentru a-ti face toate poftele si pentru a organiza petreceri cu tematica americana pe cinste, sigur vei comanda de suma asta. Mai ales ca alegand categoria speciala 'Pachete', te poti lasa surprins de cutiile misterioase de produse ce iti vor fi livrate la adresa in functie de pretul pe care il platesti.

Intr-adevar, americanii isi au recunostinta tuturor datorita diversitatii de dulciuri si de gustari pe care le creeaza si le ofera, spre deosebire de alte natii. Poate ca nu or fi ele prea sanatoase in cantitate uriasa, dar de gustoase si aratoase sunt cu siguranta.

Deci tine minte ca Land of Treats este raiul produselor americane ce pot fi achizitionate acum si din Romania. Fara a mai astepta cateva luni bune pana cand iti vin rudele din SUA, prietenii sau pana cand vei merge tu din nou acolo cu scoala sau cu munca.

Cu dulciurile de la Land of Treats, I can be happy again!

Sursa foto: landoftreats.ro



Comentarii