Spring SuperBlog 2018. Sa inceapa competitia!



Vine, vine, primavara! Bloggerasi din toata tara, aflati ca incepe Spring SuperBlog 2018!

Dar nu vine doar in calendar sau prin schimbarea vremii(care totusi nu pare sa dea deloc semne de ameliorare), ci vine cu competitia cea mai indelungata din istoria bloggingului romanesc. Este vorba despre Spring SuperBlog 2018.

Asa cum am participat si in 2017 si mai devreme cu un an la SuperBlog, imi voi incerca norocul si talentul si in anul acesta. Mai exact in primavara aceasta.

Desi am scris in doua editii SuperBlog, niciodata nu mi-am facut prezenta la Spring SuperBlog


Dar este vreme pentru toate. Iar primavara asta este timpul sa incerc si editia dedicata acestui anotimp.

Desi in 2017 nu m-am clasat decat pe locul 30(un loc bun totusi), cel putin am participat pentru prima data la toate probleme competitiei de blogging creativ. Si asa am ajuns finalista. Si asa am fost invitata la gala(desi nu am putut ajunge). Si asa am castigat si la o proba premiul cel mare. Entuziasmul cu care asteptam notele si cercetam clasamentul a depasit de multe ori oboseala, si frustrarea ca mai urmeaza o proba la care credeam ca nu am ce scrie.

Insa, in acest fel, datorita sponsorilor diferiti, a probelor cu cerinte originale si a notelor care ma incurajau din ce in ce mai tare, am ajuns in finala. Pacat totusi ca am ratat deadlineul la o proba cu cateva minute si asta mi-a scazut punctajul total. Asta pentru ca fiind in Franta, ora la care trebuia sa introduc in panou articolul si ora care imi aparea mie aici, nu erau aceleasi. Si, cu toate ca articolul trebuie inscris la 12 sau la 11:59, ma rog, la mine era deja 11 si un pic, ceea ce insemna ca in Romania era trecut de 12(noaptea). Deci mare atentie, voi bloggeri din diaspora!

Mi-am promis ca, daca voi mai continua sa ma inscriu la competitie, nu voi mai rata nici un deadline si voi avea grija cu ceasul. :))

Toate ca toate, mie mi-a placut competitia si imi place, de aceea am ales sa ma inscriu din nou pentru primavara aceasta.

Insa si tu, daca ai blog si talent, daca vrei sa iti depasesti unele temeri, daca vrei sa scrii pe multiple subiecte cu care nu ai mai avut de-a face pana acum, mai pe scurt sa te provoci pe tine insuti, poti alege sa iti faci intrarea ca blogger in competitia Spring SuperBlog 2018.

Iti urez succes si inspiratie, si ne vedem printre participanti!


Sursa foto: blog.super-blog.eu







Comentarii

  1. Bafta, am incercat si eu un super blog dar am abandonat pe parcurs din cauza programului. Nu stiu daca sa ma avant din nou, din acelasi motiv. Mai am pana pe 1 martie sa ma gandesc :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Da. Timpul este cel mai mare dusman al nostru. Important este cum ni-l administram. Sper sa va razganditi totusi si sa concuram la Spring SuperBlog. :)

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Hey, multumesc! Asemenea! Din pacate eu bloggaresc din Franta si nu voi putea fi prezenta la gala :D

      Ștergere
  3. Bafta multa, eu voi concura de data asta doar la probele care ma inspira asa ca iti tin pumnii!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu