Cand te frigi cu ciorba, sufli si-n iaurt. Sau cum sa scapi de groaza esecului in alegerea materialelor de constructii


Daca la renovarea casei vechi, am apelat la meseriasi inchiriati cu ziua si 'formati' in meserie pe santier in tari straine, daca tot am bani acum de casa noua, zic sa fiu mai cu bagare de seama. De fapt, vina nu a fost neaparat a meseriasului, ci a materialelor de constructie folosite. Si pentru ca nu m-am prea informat despre ce este vorba, am lasat la alegerea lui achizitia de articole necesare renovarii. Si rau am facut. Pentru ca, desi mi-a adus chitanta de la tot ce a achizitionat, nu a mers pe mana celor mai bune scule si materiale, asta vazandu-se in rezultatul final.

Nu ma pot plange prea tare, deoarece a fost si vina mea. Trebuia sa ma ingrijesc singura de acest aspect, la fel de important ca si manopera in sine. Si asa produsele pentru amenajari interioare folosite de mester au fost luate de la un magazin gen '1001 articole', neexistand materiale diversificate si nici de inalta calitate. De pret nu pot sa ma plang pentru ca nu a fost mare deloc. Insa, am zis ca nu voi repeta greseala atunci cand imi voi construi in sfarsit casa visurilor mele.

Uite asa am luat de buna zicala 'Cand te frigi cu ciorba, sufli si-n iaurt'

Si pentru ca tot am banutii adunati gramada pentru prima mea casa(lucru de laudat), am dat o raita online pe sfantul Google ca sa gasesc un magazin specializat in materiale pentru structura si fundatie, izolatii si tamplarie PVC, ca e musai sa nu mai fac odata boacana cu renovatul. Tastand cateva cuvinte cheie si dand cateva clickuri, am ajuns pe pagina Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro. Si am ramas un pic masca deoarece aici nu ai parte de conceptul clasic al magazinelor de constructii sau a depozitelor de articole pentru construirea casei. Cum? Adica pe site-ul Vindem-ieftin.ro, treburile stau cam asa cum sunt exemplificate in imaginea asta. Ca sa iti faci si tu o idee. 

casa de comenzi vindem ieftin



  • Asta ar fi avantajul meu de cumparator referitor la pret. Imi pare mult mai convenabil decat in oricare alta parte. Asa am aflat si eu cum se umfla preturile la produsele de constructie(si de altfel cred ca la orice alte articole vandute pe piata). Cum pretului din fabrica i se adauga adaosul distribuitorului, apoi al depozitului sau hypermarketului, ca in cele din urma sa apara pe piata asa cum il vedem noi in magazinele obisnuite de bricolaj sau strict de materiale de constructie. Este de inteles ca fiecare vrea sa-si traga partea sa, dar daca poti profita si tu ca cumparator de un pret mai bun, de ce nu?
  • Un alt avantaj pentru mine ca viitor proprietar de casa, in relatia cu manopera si achizitia de materiale de constructii, consta in economisirea de timp si bani. De bani am vorbit deja mai sus, dar mai exista un aspect. Daca iau totul dintr-un singur loc, nu ma voi baga asa de mult in banii rezervati cumpararii de scule si materiale deoarece pretul pentru un sale en-gross este mai mic, asta pentru ca totul vine din acelasi loc. Este ca si cum ai merge la piata si ai lua totul de la fermierii locali, unde te poti alege si cu un cost total mai mic, dar si cu un manunchi de marar gratis(sau ceva de genul, intelegi aluzia). Si cum iau totul de la un singur depozit(Casa de Comenzi Vindem-Ieftin), si timpul meu este administrat bine(fara cautari prea multe, comparatii, vizitare de magazine de bricolaj si asa mai departe).
  • Ce imi place cel mai mult, avand in vedere ca sunt incepatoare in ale construirii unei case(nu ca as face-o eu, doar in calitate de beneficiar al lucrarii), este ca la Casa de Comenzi Vindem-Ieftin as beneficia de consiliere gratuita in legatura cu produsele si cu ce ar fi mai potrivit pentru un anumit tip de constructie. Ceva de care sfatuiesc ca toata lumea in situatia mea sa tina cont. Asta mai ales daca a mai patit-o in trecut. Ca mine. 
    • Un alt lucru care ma bucura la descoperirea acestui depozit online de materiale de constructii tine de faptul ca pe site exista recenzii video de la cumparatori satisfacuti de calitatea livrarii, a timpului de livrare si a marfii(daca filmuletele nu pot fi vizionate pa pagina aceasta, poti intra pe pagina de YouTube sau de Facebook Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro pentru cateva exemple). Si daca te hotarasti sa comanzi de acolo, poti filma momentul cand iti este livrata marfa la adresa si mai poti castiga si ceva banuti. 
    Imi place cand oameni obisnuiti(si nu cosmetizati de reclame) isi spun parerea despre un anumit produs sau serviciu testat, de aceea apreciez initiativa aceasta a depozitului de materiale de constructii. Avand in vedere ca livreaza in toata tara si preturile sunt bune, cu siguranta mi-am gasit un aliat pentru viitorul proiect de casa. Ca beneficiar de lucrare, ai nevoie de ce-i mai bun atat din punct de vedere al materialelor alese, cat si din punct de vedere al echipei de meseriasi care se va ocupa de lucrarea in sine. Si daca ai gasit deja oamenii seriosi cu care sa lucrezi si pe care te poti bizui, poti arunca un ochi si peste oferta corecta a celui mai mare depozit de materiale de constructii de unde poti da cele mai avantajoase comenzi de astfel de produse.

    Acest articol care ma face sa visez deja la propria mea casa a fost inspirat de proba V din cadrul competitiei de blogging creativ Spring SuperBlog 2018.

    Sursa foto: vindem-ieftin.ro


    Comentarii

    Trimiteți un comentariu