Nu am devenit cu timpul lebada cea frumoasa, dar am descoperit farmecul machiajului



Cand eram mai mica, eram cam ca ratusca cea urata. Toate colegele mele erau frumoase si primeau atentie de la baietii din clasa. Ce pot zice? Eu nu prea sunt o frumusete naturala si cum pe atunci notiunea de machiaj nu exista in cunostintele mele, increderea in mine era egala cu zero. Dar, din fericire, am crescut si pubertatea m-a lovit din plin. Mi-a dat si mie una alta, dar si cosuri si alte probleme ale pielii. Insa ca oricine in liceu am inceput sa experimentez cu diferitele artificii pentru adolescente. Si cu timpul am invatat ca frumusetea se poate crea, daca nu o ai deja de la mama natura.


Acum ca am crescut, nu am devenit totusi lebada cea frumoasa, dar am descoperit machiajul


Si totodata minunile pe care le poate face pentru o fizionomie nu tocmai stralucita. Orice femeie proaspat trezita din somn, nu va arata vreodata prea bine(chiar daca a dormit ea si 9 ore). Dar aplicand un pic de anticearcan soft focus din noua gama de machiaj Gerovital Beauty, cu siguranta urmele de oboseala si cearcanele urate din jurul ochilor vor fi estompate iar ochii vor parea mai luminosi. Un truc mereu binevenit pentru orice femeie moderna careia ii pasa de aspectul sau si care nu doreste sa isi sperie partenerul inca de la prima ora din zi(mai ales daca se afla la inceput intr-o relatie).



Eu am prietene de o frumusete naturala impresionanta ce nu mai au nevoie de alte trucuri pentru a arata bine mereu, chiar si cand ies in oras. Mereu ma simt eclipsata de ele, dar probabil ca treaba asta o am doar eu in cap, deoarece am o fixatie: ma compar des cu cei din jur.

Am adus aminte mai devreme de gama Gerovital Beauty. Ea te poate aduce din stadiul de 'ratusca cea urata' in 'lebada cea frumoasa'


Intr-adevar, este vorba despre noua gama de machiaj lansata de Farmec, o noutate absoluta de la ei. Fiind cunoscuti pentru produsele de ingrijire de o calitate superioara, a venit natural pana la urma aceasta veste. Produsele Gerovital Beauty acopera toate necesitatile unui machiaj complet. in ce fel? Pentru ca articolele de cosmetica decorativa disponibile doar in magazinele de brand Gerovital si Farmec si in magazinul online www.farmec.ro, cuprind esentialele unei truse de machiaj perfecte pentru orice ocazie:

  • Rujuri cremoase sau mate cu acid hialuronic; rujuri lichide cu rezistenta indelungata 8H in culori potrivite oricarui ten
  • Creioane dermatografe rezistente la transfer
  • Mascara pentru volum si alungire, pentru gene ca de papusa
  • Kituri pentru sprancene fabuloase
  • Farduri de obraz cu pudra de diamant
  • Farduri de pleoape in nuante versatile
  • Anticearcan cu acoperire instanta
  • Lacuri de unghii cu aspect de manichiura cu gel

In plus, toate aceste produse de infrumusetare - pe care orice femeie si le doreste in trusa de cosmetica - dispun de beneficii certificate: hidratare, protectie, rezistenta indelungata, matifiere. Stiind inca de la mama mea despre cremele si lotiunile romanesti de la Farmec, ma bucur sa aud o asemenea veste. Acum mi se pare mult mai simplu sa arati bine sau cel putin sa faci o impresie placuta datorita chipului tau cu un aspect ingrijit si fresh. Si cu toate ca nu ma machiez eu cine stie ce, Mascara Supreme Lash din gama Gerovital Beauty probabil va deveni in scurt timp aliatul meu cel mai de nadejde in ceea ce priveste machiajul de zi cu zi. 

Oriunde as iesi, nu pot sa nu ma dau cu cel putin un strat de rimel bun. Iar daca mai aplic si un ruj cremos intr-o nuanta tare, atunci parca mi-s mai sigura pe mine. Cum era vorba aceea? "Da-i femeii rujul potrivit si va putea cuceri lumea!".



Asadar, ca sa te simti mai bine si mai increzatoare in tine(daca nu esti deja multumita cu ce ti-a oferit mama natura sau doar pentru ca ai nevoie de un mic boost), da-ti cu o crema buna pe fata, un strat doua de rimel pe gene, un ruj sau un balsam hidratant pe buze si un pic de blush in obraji. Aceste produse iti vor evidentia trasaturile speciale si cand te vei privi in oglinda, te vei simti mai proaspata si mai pregatita pentru a depasi orice ti-ar sta in cale. 

Iar pentru cele care doresc sa farmece cu ochii, creioanele dermatografe de la Gerovital Beauty sunt perfecte. Dar nu ar fi rau sa existe si tusuri de ochi in nuante discrete sau electrizante, pentru femeile ce vor mai mult decat culoare pentru a se distra. Ce zici de asta, @gerovital.romania?

Acest articol a fost scris pentru proba X din cadrul competitiei de blogging creativ Spring SuperBlog 2018. 


Sursa foto: farmec.ro



Comentarii

  1. Ma bucur ca mai ' vizat ' in articolul tau , $i da cred cu tarie ca o crema buna face tenul frumo$ $i bine intretinut $i un pic de culoare / blu$h da $tralucire . Mai ale$ de la o marca ca . Felicitari pentru articol , ma'!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu