Aceeasi traditie cu innoirea de Paste o respect cu cadouri de Iepuras de la Dwyn Shop



Mai putin de o saptamana si vine Pastele. Pregatirile sunt in toi. Curatenia este pusa la punct pentru a intampina aceasta mare sarbatoare crestina atat cu sufletele curate, cat si cu casele dereticate. Acusi vopsim ouale cu care vom ciocni in zilele de sarbatoare. Ingredientele pentru pasca si cozonac isi asteapta si ele cuminti randul in camara sau in bucatarie. Dar cu innoirea de Paste cum ramane?

Eu tin minte un lucru tare frumos si care imi bucura sufletul de copil atunci cand era vorba desre Sfintele Pasti


In noaptea de Inviere si in zilele de sarbatoare in care mergeam la biserica, aveam mereu ceva nou la mine sau pe mine cu care ma mandream tare. Acele lucrusoare noi, desi simple poate, erau cadourile noastre de iepuras. Nu constau in oua de ciocolata si alte dulciuri pregatite si ascunse cu sarg prin gradina sau prin casa asa cum este obiceiul la catolici. Insa erau papucei, hainute si articole de ingrijire personala de care aveam nevoie sau pe care mi le doream mult.

In ziua de azi, astept la fel de nerabdatoare sarbatoarea Pastelui, Invierea si tot ceea ce tine de cea mai mare minune din crestinism. Dupa un post lung si dupa o vreme urata, soarele de primavara si semnificatia Sfintelor Pasti ma umplu de lumina si de o speranta innoita. Si nu uit nici de data asta de cadourile de Iepuras pentru cei de langa mine. Doar ca de data asta este vorba despre cadouri din categoria ingrijire personala sau telefoane mobile foarte utile pentru dragii mei dragi. Iar furnizorul este nimeni altul decat magazinul online Dwyn Shop. Am mai comandat produse de acolo si stiu ca nu voi fi dezamagita nici de data asta.

Ce cadouri de Iepuras ai putea face cu produse de la Dwyn?


1. Ai putea oferi articole pentru casa si gradina, la fel de bine ca si instrumente de curatenie, insa probabil ca nu este cel mai indicat cadou deoarece te duce cu gandul la curatenie, ordine si treaba.

2. Ai putea la fel de bine sa oferi un mobilier de gradina sau gratare pentru cei din familia ta care sunt incantati de relaxarea absoluta la un picnic sau la un gratar afara. Gasesti si asemenea produse la Dwyn pe site. Primavara asta este ocazia perfecta de a iesi la iarba verde: de Pasti, de 1 mai si asa mai departe.

3. Si diferitele electronice sau smartphone-uri sunt cadouri de Iepuras binevenite cu ocazia Pastelui.



4. Insa, ca sa multumesti pe toata lumea, cel mai bine alegi articole de ingrijire personala, pentru toata familia: o centura pentru stimularea muschilor Vivamax pentru cei dornici de o silueta frumoasa, aparate de masaj pentru relaxare, aparate medicale performante pentru grija fata de parintii tai, placi de indreptat parul sau ondulatoare pentru femeile din viata ta si aparate de tuns sau de ras pentru barbatii ce tin la aspectul lor fizic.



Nu este nevoie sa cumperi ceva foarte scump, atata doar sa fie ceva util si de care familia ta sa se bucure ca va primi. Aceste daruri sunt ocazia perfecta pentru ca oricare dintre noi sa se innoiasca de Paste si sa se bucure mai mult de atmosfera festiva. Mai sunt doar cateva zile pana la marea sarbatoare, asa ca fa repede lista de cadouri pentru prieteni si familie, apoi da o comanda rapida la Dwyn Shop.

Daca de Craciun ai ratat ocazia de a face pe Mosul, profita acum de ofertele de Pasti si fa pe Iepurasul pentru toti cei dragi tie. 

Sursa foto: Dwyn.ro si Pexels.com


Comentarii

  1. De un smartphone nou si eu as avea nevoie, e pe duca al meu...si deja face mari figuri.
    Cam acelasi obicei cu innoirea era si la noi, in copilarie...in special in materie de hainute. Imi placea tare tot ce traiam si niciun fel de griji sau de probleme nu aveam ;-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce frumos spus. Dar acum putem sa traim aceleasi vremuri cu copiii nostri. Sa ii facem sa isi aminteasca si ei cu drag de Iepurasul de Paste si de hainutele noi, asa cum faceam si noi pe vremuri. :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu