Cand laptele matern lipseste, da-i bebelusului lapte praf Topfer



Fara indoiala ca laptele matern este cea mai buna sursa de hrana pentru nou nascuti si sugari. Insa, de multe ori se intampla ca mama sa nu aiba sau sa nu poata hrani pe bebelus cu laptele de la san.

Atunci, parintii copilasului apeleaza la formule de lapte praf pentru nutritia bebelusului. Formulele acestea de lapte praf sunt cea mai buna alternativa la laptele matern, deoarece reprezinta o adevarata sursa de nutrienti necesari pentru dezvoltarea nou nascutului. Vitaminele, mineralele, proteinele, grasimile si carbohidratii se regasesc, asadar, in formulele de lapte praf Topfer, unul dintre cei mai buni inlocuitori ai laptelui de mama.

Situatia in care proaspata mama nu are lapte sau nu are suficient lapte matern pentru a-si hrani pruncul este ingrijoratoare pentru parinti. Insa, de cand s-au inventat formulele de lapte praf pentru bebelusi, totul este sub control. Pentru a proteja pe bebelusi de problemele de sanatate care pot aparea daca nu sunt alaptati de mici, acestia sunt hraniti in mod corespunzator cu formule de lapte asemanatoare in proprietati cu laptele matern.

Exista mai multe branduri populare pentru produsele lor destinate bebelusilor, iar formula Topfer lapte praf este unul dintre cele mai bune


In gama lapte Topfer pentru bebelusi exista mai multe formule special gandite si create pentru a furniza bebelusilor toate proprietatile nutritive de care acestia au nevoie pentru a se hrani si dezvolta asa cum trebuie. Cantitatile in care se regasesc aceste produse bio sunt diferite, preturile sunt bune, iar categoria de varsta pentru care sunt destinate aceste articole pentru hrana sugarilor difera si ele. Astfel, vei gasi formule de lapte praf Topfer atat pentru cei mici mici - sub 3 luni, pentru bebelusi - 4-8 luni, cat si pentru cei mai marisori - 9-12 luni.

De ce aleg mamele formula de lapte praf Topfer kinder pentru micutii lor?


  • Produsele bio de la Topfer au o compozitie apropiata de cea a laptelui de mama, fiind imbogatite cu minerale si vitamine esentiale.
  • Laptele praf de la acest brand se afla pe lista celor mai bune formule de lapte praf dintre toate.
  • Acest tip de produs ajuta foarte mult la dezvoltarea copilasului inca de cand este un nou nascut.
  • Produsele de la Topfer dedicate sugarilor sunt bio.
  • Acest lapte praf care se prepara foarte simplu acasa cuprinde probiotice si acizi grasi care sunt perfecti pentru hrana unui copilas ce nu se poate bucura de laptele matern.


Evident ca vor exista mereu persoane care vor zice ca laptele matern este mai bun pentru cresterea copiilor mici. Sunt de acord. Insa, atunci cand din considerente medicale ce tin fie de mama, fie de bebe, lapte insuficient, lipsa mamei si alte cauze, nu se poate oferi nou nascutului, formulele de lapte praf sunt ideale ca substitut. Iar dintre toate exemplele de lapte praf pentru bebe de pe piata, aceasta marca se afla printre preferatele mamicilor care nu pot alapta.

Sursa foto: bebelusultau.ro

Comentarii