Fotografia de nunta in Bucuresti - oglinda cu amintiri pentru o viata intreaga



Nici nu mai are rost sa spun cat de importanta este fotografia de nunta pentru un cuplu care se iubeste si are de gand sa isi uneasca destinele pentru tot restul vietii. Practic, serviciile foto video nunta intruchipeaza oglinda cu amintiri pe care le vor avea cei doi soti mereu in fata ochilor, ori de cate ori vor dori sa-si aminteasca de ziua cea mare. Cu emotie si cu dor.

Chiar daca nu ai mai trecut pana acum printr-un asemenea episod, tot stii ca un fotograf nunta este specializat in diferite stiluri de fotografiere si ca ofera o varietate de servicii intr-o asemenea ocazie. Tematica nuntii tale este speciala? Atunci si sedinta foto poate sa fie in concordanta. Vrei sa ai parte de servicii foto video nunta cu drona ca sa fii mai cu mot? Joita Lucian, fotograf nunta Bucuresti, iti implineste aceasta dorinta cu mare drag. Dar si cu un talent pe masura, evident!

Exista un spectru larg de stiluri de fotografie pentru nunti si diferiti fotografi experti in acest domeniu. Dar tu trebuie sa gasesti pe cel mai bun dintre ei - pe acel fotograf nunta care sa te inteleaga perfect si sa ilustreze prin creatiile sale exact ceea ce ai visat tu de la intregul eveniment. 

Ai cateva sfaturi de cei care au trecut deja prin asta, pentru a te ajuta sa faci alegerea cea mai potrivita!


1. Alege specialistul in fotografii de mariaj in functie de locatia ta



Daca esti din capitala, evident ca vei alege un fotograf nunta Bucuresti. De ce? Pentru ca el cunoaste cel mai bine zona, locurile care pot sta drept decor pentru sedinta foto, se poate deplasa rapid pentru a va intalni si iti poate arata in mod fizic portofoliul sau care este dovada suprema ca este cel mai bun din domeniu. Dar si cel mai apreciat de clientii sai. Va veti putea intalni cu el pentru a-i adresa toate intrebarile pe care le aveti si pentru a vedea daca exista acea chimie care trebuie sa fie intre miri si fotograful lor. 

2. Alege un fotograf nunta care este laudat pentru arta sa de a transpune momentele cele mai frumoase in fotografii alese


De asemenea, alege acea echipa de profesionisti care sa ofere servicii foto video nunta exact pe gustul tau. Pentru asta examineaza site-ul de prezentare al specialistilor pe care ai pus ochii. Citeste-le povestea si vezi care le este portofoliul. Daca au si pagina de Facebook, intra si acolo si vezi cum anume s-au declarat clientii la adresa serviciilor prestate de ei. Iar daca au mai participat si la diverse concursuri cu fotografiile de nunta executate cu stil si au castigat, atunci se pare ca ai castigat si tu un fotograf pe cinste.

3. Alege acel fotograf nunta Bucuresti care sa fie atent la detalii si care sa stie cum sa comunice cu voi, mirii, dar si cu ceilalti participanti la petrecere

Este important ca prima impresie pe care ti-a facut-o specialistul in fotografie sa fie una buna. Daca te-ai simtit din prima atras de felul lui de a fi, de prezentarea serviciilor sale, dar si de usurinta cu care ai putut comunica cu el, atunci "he's the one!". In plus, puteti face o sedinta foto pentru logodna inainte de marele eveniment, pentru a testa apele si a vedea daca intr-adevar va potriviti in idei si abordari. Un expert in fotografie trebuie sa aiba bifat deja in portofoliul sau foto video nunta atat servicii vizuale pentru nunta, cat si pentru cununia civila, logodna sau botez. Iar mai nou, orice specialist care se respecta pune la indemana si servicii pentru evenimente precum "Trash the dress" sau "Foto nunta diamant".


4. Alege acel specialist ce stie sa creeze albume foto in diferite stiluri ale fotografiei de nunta


Chiar daca vei spune ca a sti sa faci un lucru, dar bun, este mai ok decat a face mai multe lucruri, dar mai putin bune este adevarat, nu este, de fapt, decat un paradox. In ziua de azi, un fotograf nunta cu adevarat priceput si talentat stie sa faca din nunta ta un fel de fotoreportaj, in care toata lumea este observata si surprinsa in mod natural, in mai multe ipostaze si in mai multe moduri de fotografiere. Asadar, cel mai bun fotograf pentru evenimentul tau este cel care stie sa se plieze in functie de cerintele clientului, dar si de ceea ce crede el ca este mult mai potrivit cu tematica ocaziei. 

Acesta stie sa faca fotografii artistice, aducand un plus de magie momentelor speciale, si conservandu-le in timp precum o oglinda cu amintiri pentru fericitul cuplu. Iar in afara stilului foto artistic, el iti va propune stilul traditional sau clasic, cel de tip fotojurnalism, cel ilustrativ sau cel in care tinutele si accesoriile mirilor si ale invitatilor sunt in prim plan - adica stilul fashion sau glamorous. 

5. Alege fotograful care nu se axeaza doar pe servicii foto, ci ofera si servicii video(cu sau fara drona) cu ajutorul unui asistent

Profesional inseamna atentie pentru detalii, grija, planificare si accesorii de cea mai inalta tehnologie. Dar sa recunoastem ca aceste lucruri nu pot fi indeplinite de o singura persoana, oricat de specializata ar fi si oricate diplome ar avea. Este esential astfel sa alegi un fotograf bun care sa aiba si un cameraman si chiar un asistent pe langa. Munca de echipa va oferi rezultate foto video nunta mult mai bune decat munca unui singur individ, presat din toate partile si cu o multime de responsabilitati. 

Tu probabil nu stii daca nu ai tangenta cu lumea fotografiei profesionale, dar a fi angajat la o nunta inseamna a nu sta locului o clipa. De la inceputul zilei(cu aranjarea miresei) si pana la sfarsitul evenimentului(incheierea petrecerii de la local), fotograful de nunta este prins in orice moment si trebuie sa muneasca non-stop. Prin urmare, specialistul care va avea cu el si un asistent, va reusi sa iti ofere cel mai artistice poze fara stres si fara a se lasa doborat de maretia evenimentului.



Cand ai aceste sfaturi la indemana, nici nu mai ai nevoie de un organizator de nunti pentru a gasi cel mai bun fotograf nunta Bucuresti. Pur si simplu stii ce ai de facut. Stii unde trebuie sa cauti. Pana la urma este simplu. Daca pentru cununia civila nu vrei mult tam-tam, ci doar o sedinta foto pentru voi doi - mire si mireasa, pentru nunta alege pe cineva care sa iti placa de la prima vedere si al carui portofoliu te-a impresionat, fara a fi laudat prea mult de creatorul sau. 

Planificare fara stres va doresc si o nunta de vis, in care voi mirii sa va simtiti cel mai bine!

Sursa foto: efotografnunta.ro



Comentarii

Trimiteți un comentariu