Activitati minunate pentru luna februarie



Suntem in luna februarie. Ultima luna de iarna, dar totodata si luna iubirii. Ei bine, avand in vedere Ziua Indragostitilor si Dragobetele. Caci altfel fiecare dintre noi sarbatoreste dragostea cand are chef sau poate tot timpul.

Dar ca sa ne bucuram de luna februarie asa cum se cuvine, tinand cont sau nu de sarbatorile specifice iubirii, m-am gandit la ...

 ... cateva activitati placute de intreprins in cuplu 

1. Ce zici de petrecutul unei zile intregi ... in pat?

Cea mai indicata ar fi o zi din weekend. Sau poate o zi din concediul de pe luna februarie, daca mai dispuneti de asa ceva. Important este sa aveti pe langa voi apa, ceva mancare, ceva mai tare de baut poate, un dulce, reviste, carti, jocuri sau un rebus. 

Faceti din aceasta zi o ocazie minunata de a va destinde impreuna, de a afla inca ceva despre celalalt, de a va iubi mult si nebuneste, de a va cunoaste exact cum sunteti - naturali. Lasati televizorul deoparte si telefoanele mobile. Stati in pijamale sau poate fara pijamale de tot. :P Discutati, radeti, sarutati-va, imbratisati-va si aratati cat de mult tineti unul la celalalt.

2. Un dar sexy sau confortabil. Lenjerie intima

Nu este vorba ca vine Dragobete sau altceva si ca toata lumea este mai indreptata catre consumerism, dar o pijama comoda sau o lenjerie intima sexy sunt oricand binevenite intr-un cuplu. Ei ia-i un set de lenjerie intima in culoarea sa preferata sau o pijama din doua piese din bumbac sau matase. Lui ia-i un set de boxeri nostimi sau de calitate superioara de la un brand indragit.

3. Stabiliti o zi/seara de maraton cu filme romantice

Nu este nevoie sa mergeti la cinema sa vedeti un film bun in aceasta luna. Uitati-va online sau abonati-va la Netflix sau HBO. Si daca nu sunteti amandoi fani ai filmelor romantice(desi fiecare barbat are si o asemenea latura), faceti un mix de filme din mai multe genuri care va plac amandurora.

4. Jocuri in cuplu. Vedeti cat sunteti de competitivi

Luna februarie este inca rece prin unele parti. Asadar, daca nu aveti chef sa iesiti pe afara si sa vizitati ceva sau sa va plimbati, stati in casa si distrati-va impreuna in alt mod. Orice cuplu ar trebui sa joace macar o data in viata jocuri distractive de societate.

Sau remy, table, sah, carti si ce va mai trece prin cap. Iar daca in aceasta luna va invitati si prietenii pe la voi, atunci este bine sa aveti la indemana UNO sau Activity, jocuri care sunt mai amuzante jucate de mai multe persoane.

5. Rasfat in luna iubirii. Cliseu sau semn de adevarata dragoste

Trateaza-ti partenerul de viata in cel mai dragastos mod. Nu este obligatoriu sa faci asta doar intr-o zi si in alte zile sa il eviti sau sa nu ii acorzi atentie. Poti sa il/o faci sa se simta iubit/a in fiecare zi. Este, de asemenea, o idee grozava pentru cuplurile care sunt de ceva timp impreuna. Asa ii poti dovedi ca flacara iubirii si a pasiunii dintre voi nu s-a stins. Si il/o atragi sa te trateze la fel.

  • Gatiti-va. 
  • Comandati-va ceva bun. 
  • Pregatiti-i baia in cada cu uleiuri esentiale si o carte buna, respectiv un vin rosu. 
  • Faceti masaje relaxante atunci cand celalalt se asteapta mai putin. 

6. Plimbari lungi urmate de ceaiuri aromate

Si ce daca este inca iarna? Profitati de aerul racoros, de peisajele minunate si de frig pentru a va plimba impreuna cu partenerul de viata in parc, in oras sau la tara. Astfel veti avea cel mai bun pretext pentru a va izola la caldura in bratele lui/ei, dupa o asemenea escapada pe afara. Si, odata ajunsi in casa, beti mult ceai aromat. Va va incalzi automat si va va indemna la intimitati. 

Aceste cateva activitati placute sunt, de fapt, potrivite pentru orice zi si luna din an. Dar ce ati zice sa incepeti a le pune in practica in luna februarie?

Kisses,

~ Oana M. 


Comentarii

Trimiteți un comentariu